eigen_frontfoto

highlighted

Promoot uw bedrijf op de Belgian Biogas Week

Datum publicatie

Sponsor de Workshop Valorisatie van Digestaat in Vlaanderen en Wallonië:

Dit is een exclusieve workshop op de site van ManuREsource in het kader van de Belgian Biogas Week, waarvoor men zich apart moet inschrijven. Specifiek voor dit deel van de Belgian Biogas Week is ook een sponsorpakket beschikbaar.

Omschakeling naar investeringssteun voor kleinschalige vergisting: Veelgestelde vragen.

Datum publicatie

Vanaf 1 januari 2018 krijgen startende kleinschalige biogasinstallaties met een geïnstalleerd vermogen tot en met 10 kWe geen steun meer via groenestroomcertificaten en warmtekrachtcertificaten. Er wordt door het VEA een overgang naar investeringssteun voorzien. Nadat het systeem enkele maanden in werking is, komen nogal wat vragen naar boven. Biogas-E zet ze voor u op een rijtje. Heeft u nog een vraag? Neem contact op via info@biogas-e.be.

Wat is de hoogte van de investeringsteun?

TransBio

Met het TransBio project wenst Biogas-E in te zetten op de verdere optimalisatie van het basis bedrijfsmodel door in te zetten op de basiswaarden waaruit de sector initieel is gegroeid: kennis en innovatie. Zodoende moet het bedrijfsmodel voor anaerobe vergisting rendabeler en minder afhankelijk worden van grillige variaties in de ondersteuning.