eigen_frontfoto

Stakeholderoverleg over OT/Bf-ontwerprapport 2021

OT

Update 28/05/21: Het stakeholderoverleg over deel 3 van het ontwerprapport 2021, waarin het quotumpad en de productiedoelstellingen voor groene stroom en WKK worden geëvalueerd, is geopend en loopt ook t.e.m. 6 juni.

 

Het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap (VEKA) opent vandaag een nieuwe ronde van het stakeholderoverleg over delen 1 en 2 van het ontwerprapport 2021. Deel 1 heeft betrekking op de onrendabele toppen en bandingfactoren voor nieuwe projecten met startdatum vanaf 1 januari 2022, waaronder biogasinstallaties en kwalitatieve WKK's op biogas. Deel 2 bevat actualisaties van de bandingfactoren voor bestaande PV- en windenergieprojecten.

Biogas-E verzamelt de mogelijke opmerkingen die u heeft bij dit rapport en maakt een overzicht op naar het VEKA. Opmerkingen kunnen worden doorgestuurd naar tine.vergote@biogas-e.be, en dit ten laatste tegen 30 mei.

Opmerkingen kunnen ook rechtstreeks overgemaakt worden aan het VEKA door de ingevulde template door te sturen naar MET.veka@vlaanderen.be, en dit t.e.m. 6 juni.

Bijkomende informatie evenals de nodige documenten zijn beschikbaar via volgende link.

 

Foto: © Pixabay

Datum publicatie