eigen_frontfoto

IMPACT magazine

IMPACT magazine

In bijlage van de zomereditie 2021 van het Biogas-E magazine  vindt  u  eenmalig  het nieuwe IMPACT magazine!

Dit is  het  resultaat  van  een  hechte  samenwerking tussen het RE-SOURCE.BIO netwerk (een initiatief ontsproten aan de UGent met brede Vlaamse partnerschappen) en de IMPACT vzw (opgericht met als doel onderzoekscommunicatie naar professionele gebruikers toe). Ook Biogas-E is een trotse partner van dit netwerk.

In twee wervende edities per jaar, zal IMPACT magazine nieuwe ontwikkelingen brengen rond biogebaseerde economie en circulaire economie in de biogebaseerde sectoren. Het magazine is opgebouwd rond 6 thema’s: biomaterialen, nutriëntrecuperatie, biochemicaliën, hernieuwbare energie, afvalwater als grondstof en waardeketen beoordeling.

Eén van de belangrijke boodschappen die het IMPACT magazine vanaf heden naar voor wenst te brengen, is de belangrijke plaats die biogas inneemt in de bredere circulaire economie. In die zin zal het een versterking geven aan de kwalitatieve verslaggeving in het bestaande Biogas-E Magazine door het thema rond biogas breder te dragen en in een breder circulair kader te plaatsen.

Kortom, allemaal onderwerpen die u als biogas-professional zeker zullen interesseren. Wij wensen u alvast veel leesplezier met deze eerste editie!

Wenst u dit gratis magazine voortaan te ontvangen? Klik hier om u te registreren.

 

Datum publicatie