eigen_frontfoto

Operator exploitatie biogasinstallatie Menen

Weekfunctie + 1 weekend op 4 - zelfstandig statuut

Functieomschrijving

In onze biogasinstallaties wordt organisch afval omgezet naar groene elektriciteit en warmte. Voor onze installatie te Menen zijn we op zoek naar een extra collega om het team te vervoegen. Je komt terecht in een hecht team van operatoren en wordt opgeleid om de installatie samen te beheren. Dit houdt in dat je dagelijks de werking van de installatie controleert, alarmen opvolgt en de processen bijstuurt. Verder hou je de site proper en vul je de installatie bij met de verreiker of wiellader.

Daarnaast kom je in contact met de chauffeurs en sta je in voor de acceptatie van de grondstoffen met staalname.

Je ondersteunt de technisch onderhoudsmedewerker bij het uitvoeren van bepaalde technische onderhoudstaken.

Indien er problemen zijn, signaleer je deze tijdig aan de operations manager en ga je proactief zoeken naar een oplossing.

Wat bieden wij?

Als nieuw teamlid verwelkomen we je in een groeiend bedrijf. In deze functie word je ingepland tijdens de week en ben je bereid om 1 weekend op 4 te werken. Je werkt op zelfstandige basis en prestaties worden uitbetaald aan een vooraf afgesproken uurtarief. Enthousiaste, ervaren collega’s begeleiden je graag zodat je je snel thuis voelt in je nieuwe werkomgeving. Om je een optimale start te geven en je te laten groeien in je functie, voorziet BiogasTec de nodige opleidingen.

Wie zoeken wij?

  • Je hebt een technische of landbouwkundige achtergrond.
  • Groene energie wekt je interesse.
  • Je werkt zelfstandig en neemt initiatief, maar weet ook dat goede resultaten staan of vallen met een sterke communicatie en een positieve teamspirit.
  • Je kan je flexibel opstellen.
  • Je behaalde een rijbewijs B en beschikt over een eigen wagen.
  • Een attest voor of ervaring met het besturen van een verreiker is een pluspunt.

Interesse? Solliciteer online met een recent cv.

Datum