eigen_frontfoto

Productieverantwoordelijke compostering

EcoWerf voert voor én samen met haar 27 steden en gemeenten in Oost-Brabant een duurzaam en integraal afvalbeleid dat vernieuwt en vooruitdenkt. EcoWerf zorgt voor de inzameling en verwerking van het huishoudelijk afval in 27 gemeenten in Oost-Brabant. 380 medewerkers staan in voor de dagdagelijkse dienstverlening aan 435.000 inwoners. Dagelijks zijn er meer dan 120 chauffeurs en laders met 60 ophaalwagens en containerwagens op de baan. Inwoners kunnen terecht bij 70 parkwachters in 24 recyclageparken en op 306 glasbolsites. 10 medewerkers zorgen in de composteringsinstallatie in Leuven voor de verwerking van zo’n 50.000 ton gft tot waardevolle compost. Zo maken we een circulaire economie mogelijk.

EcoWerf zoekt ter versterking van haar diensten een:

Productieverantwoordelijke compostering – voltijds – A-niveau

Jouw taak:

Als productieverantwoordelijke Compostering ben je verantwoordelijk voor de verwerking van het ingezamelde organisch afval, de productie van kwaliteitsvolle eindproducten én groene energie. Je hebt de unieke mogelijkheid om mee te werken aan een toekomstgerichte en duurzame
verwerking van huishoudelijk afval. Je werkt hiervoor samen met een geëngageerd team van procesbeheerders in een performante vergistings- en composteringsinstallatie en wordt ondersteund door een team van technische specialisten voor de onderhoudstaken.

- Je bent verantwoordelijk voor het algemeen beheer van de vergistings- en composteringsinstallatie. Je wordt hierin ondersteund door je adjunct.
- Je leidt, coacht en motiveert een team van procesbeheerders en werkt samen met het team van de Technische dienst.
- Je beheert de organische stromen binnen EcoWerf in functie van de meest duurzame verwerking. Dit omvat zowel de ingaande stromen als de neven- en eindproducten.
- Je beheert het budget van de eigen werking en je formuleert optimalisatievoorstellen. - Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteitsopvolging van de eindproducten (compost, potgrond).
- Je coördineert en geeft technische ondersteuning bij de uitvoering van projecten binnen de eigen installaties. Je werkt hiervoor samen met de interne projectmanagers.
- Je garandeert de continuïteit en het correcte verloop van de operationele werkzaamheden en waakt over veiligheid, kwaliteit, milieu-impact en kostenefficiëntie van de activiteiten.
- Je werkt nauw samen met de operationele en andere diensten binnen het bedrijf.
- Je staat in voor open communicatie zodat alle interne en externe belanghebbenden optimaal geïnformeerd zijn.

Jouw profiel:

Wij zijn op zoek naar een TOP’R (Trots, Open, Positief, Respect) om ons team te versterken. Hecht jij dus net zoveel belang aan onze kernwaarden als de rest van het team? Dan wordt dit zeker een match! Daarnaast zijn volgende zaken ook belangrijk:

- Je beschikt over een masterdiploma bij voorkeur in een technische richting of in ingenieurswetenschappen.
- Je beschikt over minimum 3 jaar relevante ervaring. Onder relevante ervaring wordt verstaan: leidinggevende ervaring binnen technisch/uitvoerende diensten of beheer industriële processen.
- Kandidaten met een bachelor-diploma in een technische richting of in ingenieurswetenschappen komen eveneens in aanmerking op voorwaarde van minimum 6 jaar relevante ervaring (zoals hierboven weergegeven).
- Je bent een peoplemanager die kan motiveren en ondersteunen.
- Je beschikt over verantwoordelijkheidszin in combinatie met een streven naar kwaliteit.
- Je bent een teamspeler met de nodige zelfstandigheid.
- Je bent positief ingesteld en kan vlot en op een respectvolle wijze samenwerken met collega’s binnen alle niveaus van het bedrijf

Ons aanbod:

- We bieden je een stabiele en gevarieerde werkomgeving met flexibele werkuren.
- Jouw salaris wordt aangevuld met extralegale voordelen (hospitalisatie- en groepsverzekering, maaltijdcheques, ecocheques …).
- Werk je voltijds? Dan heb je recht op 35 verlofdagen.
- Fietsvergoeding of gratis openbaar vervoer van en naar het werk.
- De mogelijkheid tot het leasen van een (elektrische)fiets of speedpedelec.
- Je komt terecht in een boeiende omgeving die ruimte biedt voor persoonlijke inbreng, ontplooiing en tal van opleidingsmogelijkheden.

EcoWerf staat open voor elk talent ongeacht leeftijd, geslacht, afkomst of beperking.

Solliciteren:

De volledige functiebeschrijving of bijkomende informatie kan je verkrijgen via de Personeelsdienst: 016/28 43 05 of vacature@ecowerf.be.

Solliciteren kan via onze website met CV en motivatiebrief op www.ecowerf.be/werken-bijecowerf.

Selectieprocedure:

Een eerste selectie gebeurt op basis van CV en motivatiebrief. De verdere selectieprocedure bestaat uit een schriftelijke en mondelinge proef. Indien geslaagd volgt er een assessment. Tot slot maak je nog kennis met het team om te kijken of er een match is.

Datum