eigen_frontfoto

AFGELOPEN - Zomerevent Biogas-E & Febiga: de biogasinstallatie van de toekomst

via via mechelen

Datum
6 september 2018
aanvang: 17u

Locatie
Via Via Reiscafé
Mechelen

©Via Via

Hoe ziet de biogasinstallatie van de toekomst eruit? Deze vraag staat centraal tijdens het zomerevent van Biogas-E en Febiga. Aan de hand van een interactieve workshop willen we nadenken over de opportuniteiten en obstakels van de Vlaamse biogassector, nu en in de toekomst. De workshop wordt geleid door Vlaanderen Circulair.

Vlaanderen Circulair is het knooppunt en de inspirator voor circulaire economie in Vlaanderen. Stap voor stap zullen de principes van circulaire economie gedemonstreerd worden, waarna we dieper ingaan op de biogasinstallatie van morgen. Welke diensten kan een biogasinstallatie verzorgen? Wat is de plaats van de biogassector in het toekomstige energielandschap? Welke uitdagingen bieden zich aan en hoe kan circulaire economie hier een antwoord op zijn? Tijdens deze workshop gaan we op zoek naar antwoorden en ideeën, zodat de biogassector zijn voortrekkersrol in de Vlaamse circulaire economie kan behouden. 

Naar goede gewoonte voorzien Biogas-E en Febiga een lekkere maaltijd, voorafgaand aan de workshop. Het event is gratis voor leden van Biogas-E en Febiga. Schrijf je alvast in via onderstaand formulier.

Programma

17u00 Ontvangst, gevolgd door een wereldse tapastafel 
18u30 Workshop
20u15 Start receptie

Locatie

Via Via Reiscafé,
Zandpoortvest 50 (ingang in het park), 2800 Mechelen

Parkeergelegenheid: parking Zandpoortvest 

Inschrijven

Exclusief voor leden van Biogas-E en Febiga
1 pers./ bedrijf gratis, anderen aan kostprijs (€50). 

 

Lid worden? 

meer info: biogas-e.be/wordlid

transbio Vlaio

 

Zomerevent