eigen_frontfoto

Netzsch

NETZSCH ontwikkelt en produceert sinds 1873 instrumenten en machines voor laboratorium en industrie. De groep telt vandaag meer dan 3.600 mensen en bestaat in drie wereldwijde business units:

  • Analysing & Testing
  • Grinding & Dispersing
  • Pumps & Systems

Wie zijn we?

Al meer dan vijf decennia leveren we wereldwijd Nemo® excentrische wormpompen, Tornado® lobbenpompen, Notos schroefspindel pompen, versnijders, dosering technologie, en custom-built apparatuur, en uitdagende oplossingen voor uw toepassingen.

Ons doel

NETZSCH wil haar wereldwijde markt- en technologisch leiderschap uitbreiden ten gunste van haar klanten. Hierbij we zien onszelf niet alleen als een ontwikkelaar en producent, maar meer als uw partner voor projectplanning door middel van case management, tot complete serviceconcepten. Onze innovatieve en kwalitatief hoogwaardige producten worden wereldwijd zeer gewaardeerd en geaccepteerd. Het is de strategie van het bedrijf om zich te concentreren op speciaal veeleisende toepassingen waar onze jarenlange ervaring ten goede komt aan de klanten door het aanbieden van innovatieve nieuwe producten.

In de Regio voor de Regio

NETZSCH Pumps & Systems telt meer dan 2.300 medewerkers in vijf ontwikkeling- en productie sites, 30 verkoopkantoren, één samenwerkingspartner (in Japan) en nog eens 200 vertegenwoordigers. Daarmee is NETZSCH altijd dicht bij u, waar u ook bent.

Onze kwaliteit

Met de wereldwijde implementatie van de normen volgens DIN EN ISO 9001 in ontwikkeling en onderzoek garanderen wij de hoogste kwaliteit op elke productielocatie.

Onze Positie

Met een productie van meer dan 57.000 pompen per jaar onderstrepen we onze wereldwijde technologie- en marktleiderschap

info.npb@netzsch.com

www.netzsch.com

Image
Netzsch