eigen_frontfoto

Kwaliflex

Kwaliflex is actief in food recycling, drank recycling, biovergisting en diervoeders. Als dochterbedrijf van de Smits-groep is het een familiebedrijf waar kwaliteit, flexibiliteit en ontzorging voorop staan in onze dienstverlening. Kwaliflex maakt samen met de klant een analyse van de kwaliteit en kwantiteit van haar reststromen. Op basis van deze analyse adviseert Kwaliflex over de mogelijkheden om deze reststromen te verwaarden tot grondstoffen.

Kwaliflex is in staat om alle reststromen uit de voedingsindustrie binnen de eigen organisatie uit te pakken en te verwerken. Hierdoor is 100% traceability te waarborgen en is de klant verzekerd dat het product niet meer te reproduceren is. Denk hierbij aan voedsel verwerking als brood, zoetwaren, groente, vlees, vis, vet etc.

Drank Recycling / Cbron

Als één van de weinige is Kwaliflex in staat om alle dranken binnen de eigen organisatie uit te pakken en te verwerken. Hierdoor kunnen haar klanten ook daadwerkelijk de garantie krijgen dat het product nooit meer op de markt verschijnt. Denk hierbij aan drank verwerking als bier, fris, wijn, zuivel etc.

Biovergisting

Onderdeel van het streven naar duurzaam ondernemen is de productie van biogas middels de biogasinstallatie op Landgoed "De Princepeel". In deze Biovergister van Kwaliflex vindt anaerobe biovergisting van biomassa plaats, deze biomassa bestaat uit organisch afval welke vrijkomt uit de food recycling en drank recycling.

 

Image
Kwaliflex