eigen_frontfoto

WKK-cursus - Deel 7: Hydraulische inpassing & energieopslag

Van cruciaal belangrijk voor elk WKK-project is de correcte hydraulische inpassing. Voor dit thema hebben we 2 deskundigen bereid gevonden om hun expertise te delen. Prof. Ivan Verhaert (UAntwerpen) en Roel Vandenbulcke (Hysopt) bieden in één voormiddag een volledig en hands-on overzicht van hoe je een WKK juist hydraulisch inpast ten voordele van prestaties van de installatie.

Het namiddag-programma is gefocust op een erg actuele thema: energetische opslag. Een onontbeerlijke techniek om de energietransitie te kunnen realiseren. Qua expertise dienen de gastsprekers niet onder te doen. Bram van der Heijde (VREG) heeft het over de verschillende technieken en mogelijkheden van thermische opslag, Herman Marien (WOM/KCE Thomas More) gaat dieper in op het gebruik van thermische opslag in combinatie met WKK en Johan Driesen (KULeuven/Energyville) maakt u wegwijs in de innovatieve wereld van de elektrische opslag.
We combineren deze opleidingsdag met een bezoek aan de WKK-installatie van Remeha van de Stadscampus van de Universiteit Antwerpen.

Volledig programma: hier

Locatie: Stadscampus, gebouw D - Prinsstraat 13, 2000 Antwerpen - Leslokaal S.D.013

Tarief: 325€ (leden) / 400€ (niet-leden)


U kan zich hier inschrijven voor deze opleidingsdag.
 

Datum