eigen_frontfoto

Van Raak Chemicals

Van Raak NV is al meer dan 50 jaar een gevestigde waarde in de brandstoffen- en smeermiddelensector. Om de diversiteit van de aangeboden producten te kunnen vergroten, werd in 2006 in de schoot van Van Raak NV Van Raak Chemicals (VRC) opgericht. Ondertussen is VRC actief als fabrikant en verdeler van o.a. AdBlue, ontkistingsmiddelen en smeermiddelen. Dankzij onze know-how, moderne uitrusting en goed georganiseerd logistiek apparaat hebben we in de laatste 10 jaar een sterke marktpositie kunnen verwerven, zowel in België als de rest van Europa.

Van Raak Chemicals is verdeler van Morris Gas Engine Oils in de Benelux. Morris Lubricants heeft reeds 140 jaar ervaring in de wereld van de smeermiddelen en werkt met de laatste nieuwe technologieën. Op vlak van smeermiddelen voor gasmotoren, heeft Morris Lubricants bewezen dat ze steeds kunnen voldoen aan de strengste eisen.

Gasmotoren vragen veel van uw smeermiddel, zeker wanneer we spreken van biogas of stortgas. Maar ook wanneer een gasmotor gevoed wordt door aardgas met een constante kwaliteit is monitoring van het smeermiddel essentieel. Op die manier kan de levensduur van het smeermiddel geoptimaliseerd worden en schade aan de motor vermeden. Van Raak Chemicals heeft een volledig eigen labo in gericht om deze analyses snel te kunnen uitvoeren, maar werkt ook nauw samen met externe analyse laboratoria zoals Alcontrol (UK) en Alpha Maintenance Systems.

Bart Lemmens – Labo en R&D : +32 (0) 499/03.49.47
Bert Hermans - Verkoop en ondersteuning smeermiddelen : +32 (0) 474/49.18.27

www.vanraakchemicals.be

 

 

Image
Van Raak Chemicals