eigen_frontfoto

Wie is wie?

 

Luc van Holm

 

LUC VAN HOLM

Voorzitter

Luc van Holm is de voorzitter van Biogas-E. Hij leidt de Raad van Bestuur en is steeds betrokken bij de voornaamste thema’s waarrond Biogas-E werkt.

 

jan leenknegt

JAN LEENKNEGT

Algemeen Coördinator

Jan Leenknegt is de algemeen coördinator van Biogas-E. Hij coacht de dagelijkse werking van het Biogas-E team.

 

Sam Tessens

 

SAM TESSENS

Adviseur

Sam Tessens werkt als adviseur binnen het Biogas-E team. Hij is verantwoordelijk voor de organisatie van lesavonden en neemt de coördinatie van het TransBio project op zich. Daarnaast werkt Sam voornamelijk rond de thema’s biomethaan en flexibele energieproductie.

 

Mieke Decorte

 

MIEKE DECORTE

Adviseur

Mieke Decorte werkt als adviseur binnen het Biogas-E team. Zij is verantwoordelijk voor de publicatie van het voortgangsrapport en werkt actief mee aan het TransBio project. Mieke werkt voornamelijk rond het thema nutriëntenrecuperatie en digestaatafzet.

Kim Winternitz

 

KIM WINTERNITZ

Adviseur

Kim Winternitz werkt als adviseur binnen het Biogas-E team. Zij is verantwoordelijk voor de publicatie van het Biogas-E magazine en werkt aan projecten. Kim werkt voornamelijk rond het thema kleinschalige vergisting.

 

Isabel Vanneste

 

ISABEL VANNESTE

Administratief medewerkster

Isabel Vanneste is administratief medewerkster. Zij beheert het secretariaat en de boekhouding van Biogas-E. Isabel ondersteunt het Biogas-E team op allerlei vlakken.