eigen_frontfoto

Vlaams Bio-Energieforum

Met genoegen kondigen we aan dat het Vlaams Vergistingsforum in samenwerking met ODE Bio-Energieplatform haar werkgebied uitbreidt met vaste biomassa, en om die reden wordt omgedoopt tot het Vlaams Bio-Energieforum. Dit forum herbergt dus zowel topics gelinkt aan anaerobe vergisting als de laatste ontwikkelingen en innovaties in energieopwekking uit vaste biomassa.

Til uw Bio-Energie kennis naar het volgende niveau!

Banner VBEF

Het Vlaams Bio-Energieforum is hét toonaangevende evenement voor de sectoren biomassa en anaerobe vergisting in Vlaanderen dat tweejaarlijks doorgaat. Ons doel is om alle relevante stakeholders, waaronder kenniscentra, beleidsmakers, operatoren en constructeurs, samen te brengen om de laatste wetgeving, toekomstige innovaties en ontwikkelingen in bio-energie te bespreken.

Als het grootste forum in Vlaanderen voor dit onderwerp is het Vlaams Bio-Energieforum de perfecte gelegenheid om te netwerken met gelijkgestemde professionals, ideeën uit te wisselen en up-to-date te blijven met de laatste trends en technologieën. 

Naast informatieve lezingen herbergt het forum ook sponsorstanden waar u meer te weten kunt komen over de nieuwste producten en diensten in de bio-energiesector. De lunch en receptie na afloop van het forum bieden volop gelegenheid om te netwerken en waardevolle contacten te leggen met professionals uit de sector.

KOM TERUG IN 2025!

Zijn er bepaalde onderwerpen die volgens jou aan bod moeten komen of heb je iets interessants te vertellen? Laat het ons weten via info@biogas-e.be.

Datum