eigen_frontfoto

Operator vergisting

Fijn dat je even aftoetst of IGEAN je match is! Alvast een warme welkom en ontdek hoe jouw talent hier alle groeikansen krijgt.

Om het team van de vergistings- en waterzuiveringsinstallatie in Brecht te versterken zoeken wij een gemotiveerde

operator vergisting

Je staat er niet alleen voor!
De vergistingsinstallatie in Brecht verwerkt ongeveer 65.000 ton gft-afval per jaar, ingezameld in de 30 bij IGEAN aangesloten gemeenten. Bij de vergisting komt enerzijds biogas vrij, dat verbrand wordt in gasmotoren om groene stroom en warmte op te wekken. Anderzijds wordt een hoogwaardige compost geproduceerd, die het VLACO-label draagt en op de sites in Brecht en Edegem verkocht wordt.
Het afvalwater wordt gezuiverd in de eigen waterzuiveringsinstallatie.

Hier je talent ontplooien – dat doe je als volgt …

 Je staat in voor de verwerking en opname van productiegegevens op procescomputers en in de field, zoals onder andere het opnemen van een aantal productieparameters in de installatie.
 Je voert eerstelijns onderhoud uit zodat de installatie operationeel blijft: visuele controle, smeren van machines, vervangen van pompen, kleppen, afsluiters, kranen, …
 Je koppelt spontaan terug met collega’s en shiftverantwoordelijke en rapporteert over verwerkte en geproduceerde hoeveelheden, gepresteerde uren, problemen ivm mechanisch en biologisch onderhoud, …

Tenslotte sta je al sterk in je schoenen – dit breng je mee …

 Je kan werken met een wiellader.
 Je bent leergierig en kan je vlug inwerken in specifieke software.
 Je werkt graag in teamverband en bent sterk in de omgang en communicatie.
 Je bent bereid om in een ploegensysteem te werken (geen nachtshiften).
 Je drukt je vlot uit in het Nederlands, zowel mondeling als schriftelijk.

Wij bieden: 

 Een contract voor onbepaalde duur in een bedrijf met aandacht voor milieu en veiligheid  Een fijne werkplek vol respect en appreciatie  Een aantrekkelijke werkgever die je volop stimuleert  Een degelijke opleiding op de werkvloer door ervaren collega’s  Samen streven we naar werk & privé in optimale balans  Alle kansen tot persoonlijke groei en opleiding  Een mooi salaris aangevuld met waardevolle, extralegale voordelen  De mogelijkheid om mee in te stappen in onze fietslease  En tot slot: werken in je buurt, voor je buurt – da’s pas duurzaam!

Solliciteer en bezorg je CV en motivatiebrief via de link.

https://76111test.afasonline.com/test/aanmaken-sollicitatie-prs?VcSn=168

Nog meer ontdekken over IGEAN? Kijk snel op www.igean.be.

Datum