eigen_frontfoto

vlaams vergistingsforum

Zo was het 6de Vlaams Vergistingsforum

Datum publicatie

Op 5 September 2019 ging het 6de Vlaams Vergistingsforum bij Fluvius in Leuven door. Meer dan 100 deelnemers waren aanwezig om te luisteren naar voordrachten over onderzoek, praktijk en beleid. De highlights waren Willy Verstraete van de UGent en Jan Rapp uit Zweden.

Programma en inschrijven Vergistingsforum 2019

Datum publicatie

Op 5 september 2019 vindt het 6de Vlaams Vergistingsforum plaats. Hét event die stakeholders binnen de Vlaamse biogassector samen brengt. Thema’s die onder meer behandeld worden zijn de interconnectie tussen de elektriciteits- en gassector, de marketing van biogas, de broeikasgasbalans van een biogasinstallaties, lokaal gebruik van biogas en fermentatie als schakel in de groene chemie. Heel wat sprekers bevestigden reeds hun aanwezigheid. Ontdek hier het volledige programma.

Promoot je bedrijf op het 6de Vlaams Vergistingsforum

Datum publicatie

Op donderdag 5 september 2019 organiseert Biogas-E het 6de Vlaams Vergistingsforum in Leuven. Het Vlaams Vergistingsforum is hét event bij uitstek om uw producten, diensten en technologieën met betrekking tot de biogassector onder de aandacht te brengen. Op de vorige edities kon Biogas-E telkens tussen de 100 en 150 aanwezigen verwelkomen met een rechtstreekse band tot de biogassector.